Etikety jsou praktické a výhodné

Abychom mohli snadno evidovat položky ve skladu a jiné produkty, tak nám k tomu slouží etikety. U termo etiket je snadný tisk, a proto jsou hojně využívány.

Etikety jsou praktické a výhodné

Evidence zboží

Etikety jsou ve firmách mnohdy klíčové, protože na ně snadno můžeme natisknout všechny potřebné informace jako je evidenční číslo, název, hmotnost, čárový kód a vše co potřebujeme. Tuto etiketu následně nalepíme třeba na kartonovou krabici, ve které se dané zboží nachází. Vzhledem k dnešním technologiím bývá vše spojeno se speciálním softwarem, kde je kompletní evidence všeho zboží. Při manipulaci jej zaměstnanec načte čtečkou a hned budeme třeba vědět, že zboží odešlo k přepravě a tak dále.

čárový kód

Tento systém usnadňuje velmi práci, a hlavně je díky němu ve firmě pořádek, takže se vyhneme nepříjemnostem, že nějaké zboží budeme muset hledat po celém skladě, což je zbytečné plýtvání financemi. Proto se vyplatí do tohoto softwaru i vybavení investovat, aby fungoval plynule a dobře se s ním pracovalo, protože potom bude práce efektnější a rychlejší, což se pozitivně odráží na fungování společnosti a výdělku.

Termo etiketa

U etiket se počítá s tím, že se budou používat v hojném množství, takže jejich používání musí být snadné a levné. Běžný tisk obyčejnou tiskárnou by nebyl jen tak, a proto se nám vyplatí kupovattermo etikety, které jsou vyrobeny ze speciálního papíru. To nám zajišťuje, že pro tisk potřebujeme sice vhodnou tiskárnu, ale na nepoužívá barvu, a proto jsou náklady malé. To ve firmách rozhodně ocení, protože těchto etiket klidně vytisknou spoustu za den.

čárový kód

Díky dnešním technologiím dosahují velmi dobré kvality, a proto je všechno hezky čitelné. Když budeme tisknout i čárové kódy, tak čtečky nemají žádný problém jej přeci, na co musíme dávat taky pozor. Na druhé straně etikety je permanentní lepidlo, takž ji můžeme rovnou nalepit třeba na kartonovou krabici, kde dobře drží, aby nehrozilo ztracení. Jenom bychom se u ní mělo vyhnout velké mastnosti a jiným extrémním podmínkám, které by ji mohli poškodit.